Conf-17-mart-2016-vizual-larg

INVITATIE

Fiecare persoana sau organizatie poate fi pusa in pericol de hazarduri, accidente sau actiuni intentionate. Fara o intelegere a pericolelor care pot interveni si o pregatire prealabila de prevenire si de reactie consecintele pot fi grave.

Statul se preocupa de anumite categorii de riscuri pentru care a emis legi si a instituit un cadru de aplicare al acestora. Este cazul, de exemplu, al riscurilor de securitate la incendiu si al riscurilor de securitate fizica, domenii pentru care exista legislatie, autoritate de reglementare si control, echipamente si servicii autorizate.

Din pacate evenimentele de la sfarsitul anului trecut, din clubul bucurestean Colectiv, au atras atentia asupra consecintelor tragice a neaplicarii prevederilor legale, fie ca au fost cauzate de lipsa de cunoastere si intelegere, de neglijenta sau coruptie.

Conferinta cu tema MANAGEMENTUL RISCURILOR DE SECURITATE SI PREVENIREA DEZASTRELOR isi propune sa puna in discutia factorilor interesati plusurile si minusurile din aceste domenii de activitate, deficientele intalnite in practica, aspecte care trebuie sa fie corectates i modalitati pentru corectarea acestora.

Avem placerea sa va invitam sa participati la acest eveniment si sa contribuiti la dezbaterea subiectelor si identificarea unor cai si modalitati de solutionare rapida a deficientelor din domeniu.

Conferinta este organizata sub forma a doua mese rotunde, respectiv pe tema riscurilor la incendiu si a riscurilor la securitate fizica, la care vor fi reprezentate autoritati, prestatori, beneficiari, ONG-uri, mediul academic, media. Conferinta se va incheia cu un ‘networking lunch’.

 

Data: Bucuresti, 17 Martie 2016

Locatia: Hotel Phoenicia / Sala Kadisha

Contact: horatiu.marinescu@arts.org.ro , adina.cioclei@arts.org.ro , telefon: 0314.056.402


Partener principal:

Astal-partener-principal-logo

Parteneri:

ANERSF-partener-logo proiect2-partener-logo proiect1-partener-logo

Parteneri media:

 adevarul-partener-media-logo  RFI-partener-media-logo  security-portal-partener-media-logo  TVR-partener-media-logo
Conferinta MANAGEMENTUL RISCURILOR DE SECURITATE SI PREVENIREA DEZASTRELOR – 17martie 2016