logo Scoala prometeu

Un rol important in activitatea SPC il are Scoala PROMETEU cu sesiunile sale dedicate celor mai stringente probleme ale practicii domeniului.

Scoala PROMETEU a fost infiintata in anul 2010 de catre SIGURA Prometeu & Consult si ASI Romania – Asociatia pentru Securitate la Incendiu.

Scoala PROMETEU este un forum de discutii deschise, un mediu in care sa se poata discuta liber si deschis problemele tuturor celor implicati in domeniul securitatii la incendiu din Romania, un mediu de prezentare a noutatilor in domeniu si de convergenta al ideilor – la care sunt invitati sa participe liber toti cei care doresc si pot sa ajute la modernizarea acestui domeniu in Romania (vazuta ca o tara europeana si care trebuie sa recupereze cat mai rapid intarzierile din acest domeniu).

Deasemenea, SPC organizeaza Conferinte internationale anuale, pe subiecte de actualitate mondiala ale domeniului, cu participarea unor prestigioase firme si speaker-i.

imagine-scoala-prometeu
Participanti la una din Sesiunile Scolii Prometeu.

Va invitam sa urmariti programarile acestor actiuni si sa participati la ele, ridicandu-va astfel nivelul profesional prin participarea la dezbateri active sau audiind profesionistii domeniului (romani sau straini).

Sesiuni si conferinte